Caviar Dip

Caviar Dip
Caviar Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $22.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1156 calorii, 39G de proteine, și 107G de grăsime. Această rețetă servește 1. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, cremă de brânză, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremați crema de brânză până se omogenizează. Cu mixerul la viteză medie, adăugați smântâna, sucul de lămâie, mărarul, scallionul, laptele, sarea și piperul. Cu o spatulă de cauciuc, pliați în 3/4 din icre de somon. Puneți scufundarea într-un castron și garnisiți cu restul de icre de somon și crenguțe de mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărarMărar
Icre De SomonIcre De Somon
SmântânăSmântână
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Serviți cu chipsuri, pâine prăjită sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista