Cavatelli cu sos de carne din Sardinia

Cavatelli cu sos de carne din Sardinia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 897 calorii. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, cavatelli, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Încercați Cina În Seara Asta: Sos De Cârnați Din Sardinia, Cavatelli de casă cu sos simplu de roșii, și Cavatelli cu pui într-un sos cremos de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă sau cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, menta, pătrunjelul, apa, sarea și 1 vârf de șofran. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cavatelli cu șofranul rămas până când tocmai ați terminat, 10 până la 15 minute. Rezervați 1/2 cană din apa de paste.
Scurgeți cavatelli și aruncați cu sosul de carne, busuiocul, apa de paste rezervată și brânza.
Se servește cu Pecorino Romano suplimentar.
Înlocuitori de cârnați: dacă nu găsiți cârnați italieni fierbinți, folosiți carne de porc măcinată sau cârnați ușori și un sfert de linguriță de fulgi uscați de ardei roșu.
Recomandarea vinului: vinurile roșii din Sardinia sunt aproape imposibil de găsit în SUA, dar un Cir robust, realizat peste apă în Calabria din strugurii gaglioppo, va fi un substitut fin.