Creveții Curry roșii Thailandezi cu orez de iasomie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 5,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 671 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare, sos de pește thailandez, pastă de curry thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Creveți Curry roșu thailandez cu orez de iasomie, Curry roșu thailandez cu legume, și Midii Thailandeze Cu Orez De Iasomie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul, apa și sarea într-o cratiță mică. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Așezați cojile de creveți într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați cojile să se absoarbă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Înveliți o tigaie mare, cu față dreaptă, cu ulei vegetal. Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoiul și pasta de curry roșu. Adăugați rapid laptele de cocos și amestecați pentru a combina. Aruncați frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tei
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați sosul de pește, zahărul brun, coaja de tei și sucul. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Sos De Pește
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6
Strecurați apa de coajă de creveți printr-o strecurătoare într-un castron. Măsurați 1 cană și adăugați-o în tigaie. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat pana la consistenta de smantana groasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați creveții și ciupercile și gătiți până când creveții devin roz, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Puneți orezul gătit cu o furculiță. Puneți orezul într-un castron și lingurați amestecul de creveți deasupra. Se acoperă cu muguri de fasole mung, ananas tăiat cubulețe și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole Mung
Coriandru Proaspăt
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.