Creveți Scampi
Creveți Scampi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi Pentru Unul, și Creveți Scampi.
Instrucțiuni
Începeți să gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.Între timp, încălziți uleiul și topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare până se spumează, adăugați creveții, gătiți timp de 2 minute, răsturnați, adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă 1 minut înainte de a transfera într-un castron mare.
Adăugați vinul alb și sucul de lămâie în tigaie, deglazați-l, fierbeți un minut și scoateți-l de pe foc, condimentați cu sare și piper și amestecați pătrunjelul și coaja de lămâie înainte de a arunca cu creveții și pastele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.