Catfish Masala

Catfish Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 252 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Sandwich Masala Powder - cum se face Sandwich Masalan acasă - un amestec de condimente indiene.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.