Castron de orez cu carne de vită Sauced
Bolul de orez cu carne de vită Sosată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 639 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de morcovi, apă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Castron De Orez Coreean De Vită, Castron de orez și carne de vită, și Castron De Orez Coreean De Vită.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți la fiert 4 căni de apă și 1/4 cană de sos de arahide Asiatic pregătit. Se amestecă 4 căni de orez alb uscat prefiert și 1 cană de morcovi mărunțiți. Acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să stea până când lichidul este absorbit, 5 până la 7 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați 3/4 kilograme de carne de vită gătită tăiată subțire (cum ar fi ribeye sau muschiulet) și 6 linguri de sos de arahide Asiatic pregătit.
Puneți orezul în boluri și acoperiți în mod egal cu carnea de vită feliată și 1/2 cană de ceapă verde feliată subțire.
Adăugați mai mult sos de arahide Asiatic pregătit după gust.