Cassata Siciliana
Cassata Siciliana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 677 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați g tubs ricotta, făină, fructe cristalizate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Cassata Siciliana, Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), și Pește-spadă a la Siciliana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3/cuptor ventilator 140C.
Ungeți o formă de tort de 25 cm/10 în formă de primăvară cu untul topit și apoi praf cu făină.
Faceți buretele. Folosind un mixer electric prevăzut cu teluri cu balon, bateți ouăle cu zahărul până devin palide și aerisite. Amestecul trebuie să fie suficient de gros pentru a lăsa o urmă de panglică la suprafață atunci când telurile sunt ridicate, durează aproximativ 8-10 minute pentru a ajunge la această etapă. Îndoiți ușor făina și coaja de lămâie folosind telurile sau o lingură, încercând să nu dezumflați ouăle bătute și zahărul.
Lucrând rapid, transferați-l în forma de tort pregătită și coaceți timp de aproximativ 30 de minute până când este ferm la atingere (tortul nu ar fi trebuit să crească). Așezați cositorul pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească, apoi scoateți tortul din cositor.
Faceți crema de ricotta. Tăiați fin fructele cristalizate și ciocolata congelată.
Se amestecă ricotta cu zahărul și se încorporează ușor fructele și ciocolata.
Se pune la frigider până când sunteți gata să asamblați tortul.
Faceți glazura chiar înainte de asamblarea tortului.
Se amestecă zahărul glazurat cu sucul de lămâie și 1 lingură de lapte, apoi se adaugă o picătură de colorant alimentar verde pentru a da glazurii o nuanță verde subtilă și se bate energic. Ar trebui să aveți o pastă tartinabilă cu o consistență groasă, non-lichidă, este posibil să aveți nevoie de puțin lapte suplimentar.
Asamblați tortul. Topiți dulceața cu 1 lingură de lichior și 1 lingură de apă. Feliați buretele pe jumătate orizontal.
Așezați jumătatea mai puțin perfectă pe o farfurie plată de servire și întindeți cu jumătate din amestecul de gem.
Întindeți deasupra tot amestecul de ricotta.
Întindeți amestecul de gem rămas pe buretele rămas, apoi întoarceți-l și puneți-l cu fața în jos pe crema de ricotta.
Întindeți glazura uniform deasupra și neteziți-o cu un cuțit palet, apoi puneți-o la frigider pentru cel puțin 1 oră (sau până la două zile).
Pe zi, cu câteva ore înainte de servire decora partea de sus a tort cu fructe cristalizate, coaja si angelica ca fantezie te duce.