Cassata Siciliana

Cassata Siciliana
Cassata Siciliana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 677 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați g tubs ricotta, făină, fructe cristalizate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Cassata Siciliana, Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), și Pește-spadă a la Siciliana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3/cuptor ventilator 140C.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți o formă de tort de 25 cm/10 în formă de primăvară cu untul topit și apoi praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Faceți buretele. Folosind un mixer electric prevăzut cu teluri cu balon, bateți ouăle cu zahărul până devin palide și aerisite. Amestecul trebuie să fie suficient de gros pentru a lăsa o urmă de panglică la suprafață atunci când telurile sunt ridicate, durează aproximativ 8-10 minute pentru a ajunge la această etapă. Îndoiți ușor făina și coaja de lămâie folosind telurile sau o lingură, încercând să nu dezumflați ouăle bătute și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Lucrând rapid, transferați-l în forma de tort pregătită și coaceți timp de aproximativ 30 de minute până când este ferm la atingere (tortul nu ar fi trebuit să crească). Așezați cositorul pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească, apoi scoateți tortul din cositor.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Faceți crema de ricotta. Tăiați fin fructele cristalizate și ciocolata congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prin TortPrin Tort
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Se amestecă ricotta cu zahărul și se încorporează ușor fructele și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prin TortPrin Tort
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Se pune la frigider până când sunteți gata să asamblați tortul.
8
Faceți glazura chiar înainte de asamblarea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Se amestecă zahărul glazurat cu sucul de lămâie și 1 lingură de lapte, apoi se adaugă o picătură de colorant alimentar verde pentru a da glazurii o nuanță verde subtilă și se bate energic. Ar trebui să aveți o pastă tartinabilă cu o consistență groasă, non-lichidă, este posibil să aveți nevoie de puțin lapte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
10
Asamblați tortul. Topiți dulceața cu 1 lingură de lichior și 1 lingură de apă. Feliați buretele pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
GemGem
11
Așezați jumătatea mai puțin perfectă pe o farfurie plată de servire și întindeți cu jumătate din amestecul de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
GemGem
12
Întindeți deasupra tot amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
13
Întindeți amestecul de gem rămas pe buretele rămas, apoi întoarceți-l și puneți-l cu fața în jos pe crema de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
GemGem
14
Întindeți glazura uniform deasupra și neteziți-o cu un cuțit palet, apoi puneți-o la frigider pentru cel puțin 1 oră (sau până la două zile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
15
Pe zi, cu câteva ore înainte de servire decora partea de sus a tort cu fructe cristalizate, coaja si angelica ca fantezie te duce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista