Mini anghinare și Gruyere Quiche

Mini anghinare și Gruyere Quiche
Rețeta Mini anghinare și Gruyere Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 106 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, inimi de anghinare marinate, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de ceapă franceză cu mini pâine prăjită Gruy 6RE (alias mini brânză la grătar), Quiche De Praz Și Gruyere, și Quiche cu sparanghel și Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți o formă de mini-brioșă de 12 căni cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker și untul topit, apoi împărțiți amestecul uniform între cupele de briose, apăsând firimiturile pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, rumenim slănina timp de 5 minute, rotind o dată. Apoi scoateți din tigaie și scurgeți pe niște prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă ceapa verde și se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
5
Adăugați anghinarea și gătiți încă 2 minute. Zdrobiți slănina și adăugați-o înapoi în amestec. Apoi lăsați amestecul să se răcească timp de 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6
Bateți împreună laptele, sarea, piperul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(Keebler)(Keebler)
7
Adăugați acest lucru la amestecul de slănină răcit. Puneți amestecul în forma de briose uniform peste firimiturile de cracker, umplând cupele pline cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
8
Presărați brânza rasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Coaceți quiches - urile până când sunt doar așezate la mijloc, 15 până la 20 de minute, urmărind cu atenție pentru a nu coace prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește fierbinte sau cald.
11
Nota bucătarului: quiches-urile pot fi păstrate, acoperite, la frigider până la 3 zile sau la congelator timp de o lună. Încălziți-le la cuptor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista