Fermă Chili Dogs

Fermă Chili Dogs
Farmhouse Chili Dogs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 392 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, hot dog, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Câini Chili, Câini Chili, și Tex-Mex Chili Dogs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă supa, apa, ketchup-ul, zahărul și pudra de chili; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Gătiți hot dog conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
3
Se pune în chifle; se acoperă cu sos de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
RolaRola
CarneCarne
4
Presărați brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Gewurztraminer

Riesling, rosul de vin și Gewurztraminer sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling
Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling
Grand Cru Kirchberg de Barr este unul dintre cei mai renumiți Grands Crus din Alsacia, care dă naștere la Riesling de mare caracter. Terroirul este profund, oferind vinurilor o structură excelentă, prospețime și intensitate aromatică de neegalat. În timp, aceste vinuri câștigă în special în complexitate, finețe și mineralitate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista