Caserolă de varză-morcovi
Caserola de varză-morcovi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, apă, făină și lapte. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză Sexy (+ Rulouri de primăvară cu morcov și varză Cilantro-Lime), Varză Sexy (+ Rulouri de primăvară cu cilantro-lim morcov și varză) și Varză sexy (+ Cilantro-Lime) Rulouri de primăvară cu morcovi și varză).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se dizolvă cuburile de bulion în apă într-o oală mare la foc mediu-înalt. Gatiti varza si morcovii in apa condimentata pana se inmoaie, 20-30 de minute.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit.
Transferați varza și morcovii într-un vas de 8 x 11 inci.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina în untul topit până se fierbinte, aproximativ 1 minut.
Turnați lichidul de gătit rezervat și laptele în amestecul de făină; se amestecă până la omogenizare.
Adăugați brânză la amestecul de lapte; gătiți și amestecați până când brânza se topește și amestecul este neted și gros.
Se toarnă sosul de brânză peste varză și morcovi; se amestecă pentru a acoperi. Asezonați cu boia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și clocotișează, 20 până la 30 de minute.