Caserolă cu dovlecel
Caserola cu dovlecel durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 457 de calorii, 27 g de proteine și 27 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,9 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, morcovi, ceapă și amestec de umplutură cu aromă de pui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 51%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola de dovlecei, Caserola de dovlecei și Caserola de dovlecei.
Instrucțiuni
Combinați dovlecelul și ceapa într-o cratiță medie, adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute; se scurge si se raceste.
Combinați morcovii, supa, smântâna și pudra de usturoi într-un castron mare.
Adăugați dovlecel/ceapa și pui; amesteca.
Răspândiți în 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Pentru topping, topiți untul în tigaie, adăugați umplutura de pâine și pachetul de condimente și amestecați bine.
Se presara peste caserola. Acoperiți cu brânză dacă doriți.
Coaceți la 350° timp de 1 oră sau până se rumenesc.