Caserola Poloneză Ruben
Rețeta caserola Poloneză Ruben poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 627 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de cârnați kielbasa, cremă condensată de supă de ciuperci, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 126 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Pastrama poloneză a lui Pink Ruben Dog, Caserola Poloneză, și Caserola Poloneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați supa, laptele, ceapa și muștarul.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Întindeți varza murată în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Se acoperă cu tăiței nefierți, apoi se amestecă supa cu lingură uniform peste tăiței. Acoperiți toate cu cârnați și top cu brânză. În cele din urmă, combinați firimiturile de pâine și untul topit într-un castron mic și amestecați împreună; presărați amestecul peste brânză.
Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când tăiței sunt fragede.