Caserola Elvețiană De Pui I
Caserola de pui elvețian s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 569 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1493 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, amestec de umplutură de pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola Elvețiană De Pui I, Swiss ' n pui caserola, și Caserola Elvețiană De Pui Și Broccoli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Aranjați pieptul de pui în vasul de copt.
Așezați o felie de brânză elvețiană deasupra fiecărui piept de pui.
Combinați crema de supă de pui și lapte într-un castron mediu și turnați peste pieptul de pui.
Se presară cu amestec de umplutură.
Se toarnă untul topit deasupra și se acoperă cu folie.
Coaceți 50 de minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.