Caserola de șuncă și orez brun

Caserola de șuncă și orez brun
Ham și caserola de orez brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, usturoi, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Ham și brânză hash caserola maro, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, combinați bulionul, șunca și usturoiul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și se condimentează cu piper.Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
OrezOrez
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă mazărea și se gătește până când orezul este fraged și mazărea este fierbinte, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
OrezOrez
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista