Caserola De Sparanghel
Caserola de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel și caserolă de șuncă, Caserola de șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel.
Instrucțiuni
Aranjați sparanghelul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mediu; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte; gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă 1/2 cană de brânză și sare și se toarnă peste sparanghel.
Se amestecă împreună restul de 1/4 cană de brânză, pesmet, 1 lingură de unt topit și boia de ardei; presărați uniform peste caserolă.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.
* 3 lire sterline sparanghel proaspăt poate fi înlocuit. Scoateți capetele dure; îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute, scurgeti.