Caserola De Pui Cu Crustă De Cartofi
Caserola de pui cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de praf de usturoi, mazăre și morcovi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Pui Cremoasă Cu Crustă De Umplutură, Pui Cu Crustă De Cartofi, și Pui Cu Crustă De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați felii de cartofi cu ulei, sare și piper. Aranjați felii pe partea inferioară și pe părțile laterale ale unui 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când cartoful este fraged. Reduceți căldura la 350 CP.
Între timp, pentru umplere, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în ulei până nu mai este roz.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, călește ceapa în unt. Se amestecă făina până se amestecă; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați brânzeturile până se topesc. Se amestecă legumele, condimentele și puiul. Lingurați în crusta de cartofi.
Combinați ingredientele de topping; presărați peste amestecul de pui.
Coaceți, neacoperit, timp de 40-45 de minute sau până când bubbly și topping este maro auriu.