Caserola De Paste Vegetale

Caserola De Paste Vegetale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de Paste vegetale. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, paste penne, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola cu legume și paste cu conținut scăzut de grăsimi, Caserola de legume și paste prăjite, și Caserola De Legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute. Amestecați broccoli, ciupercile și ardeiul verde și gătiți încă 6 până la 8 minute sau până când pastele sunt al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PastePaste
4
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă făina și laptele; gătiți 5 minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
7
Într-un vas de copt de 9x13 inci combinați pastele, legumele, amestecul de lapte și 4 linguri de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BusuiocBusuioc
PastePaste
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se presară cu pesmet, 2 linguri de parmezan și restul de 1 lingură de busuioc. Se acoperă cu spray de gătit cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Aromă De UntSpray De Gătit Cu Aromă De Unt
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
BusuiocBusuioc
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista