Caserola de orez și șuncă
Orezul și caserola de șuncă necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 183 calorii. Acesta funcționează bine ca un fel de mâncare foarte prietenos buget pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas mare de copt.
Combinați șunca, brânza Cheddar, morcovul, ardeiul gras verde, orezul instant, ceapa tăiată cubulețe, laptele și smântâna de supă de țelină într-un bol până se amestecă bine.
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt pregătit; acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când caserola este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 30 de minute mai mult.