Caserola De Legume Cu Roșii
Caserola de legume cu roșii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de crenguțe de busuioc, pesmet, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 245 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caserola de Quinoa cu pui și legume cu busuioc de roșii, Caserola De Legume, și Caserola De Legume Cu Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați cartoful, ignamul, ardeiul gras, morcovii și 2 linguri de ulei de măsline într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci pentru a acoperi.
Se presară sare și piper și se aruncă până se acoperă.
Întindeți legumele uniform pe fundul tigaiei.
Aranjați feliile de ceapă uniform peste amestecul de legume. Aranjați dovleceii peste ceapă.
Stropiți cu 2 linguri de ulei.
Se presară sare și piper. Aranjați feliile de roșii peste dovlecei.
Se amestecă parmezanul și pesmetul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Presărați pesmetul de parmezan peste legumele din vasul de copt.
Stropiți cu ultima lingură de ulei de măsline.
Coaceți descoperit până când legumele sunt fragede, iar toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de busuioc, dacă doriți.