Caserola de legume cu roșii necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de crenguțe de busuioc, pesmet, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 245 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caserola de Quinoa cu pui și legume cu busuioc de roșii, Caserola De Legume, și Caserola De Legume Cu Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Aruncați cartoful, ignamul, ardeiul gras, morcovii și 2 linguri de ulei de măsline într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Morcov
Cartofi
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară sare și piper și se aruncă până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Întindeți legumele uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Aranjați feliile de ceapă uniform peste amestecul de legume. Aranjați dovleceii peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
7
Stropiți cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
8
Se presară sare și piper. Aranjați feliile de roșii peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Felii De Roșii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Se amestecă parmezanul și pesmetul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Presărați pesmetul de parmezan peste legumele din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Legume
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Stropiți cu ultima lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
12
Coaceți descoperit până când legumele sunt fragede, iar toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Garnisiți cu crenguțe proaspete de busuioc, dacă doriți.