Caserola De Fasole Verde Proaspătă

Caserola De Fasole Verde Proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați caserola de fasole verde proaspătă. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 296 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. 513 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, smântână, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Fasole Verde Proaspătă, Caserola De Fasole Verde Proaspătă, și Caserola De Fasole Verde Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 1 1/2 litru cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Fierbeți fasolea verde în bulionul de pui timp de aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți, rezervând 1 1/2 căni din bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Fasole VerdeFasole Verde
4
Între timp, amestecați pesmetul, parmezanul și 2 lingurițe de ulei într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Soteți ceapa până devine translucidă, 2 până la 3 minute, apoi adăugați ciupercile și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
7
Se ia de pe foc.
8
Se toarnă bulionul de pui rezervat 1 1/2 cani înapoi în oală fasolea verde fiartă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați fasolea verde în tigaie cu ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
În timp ce se fierbe, combinați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă într-un castron mic pentru a face o suspensie. Se toarnă încet suspensia în bulionul care fierbe, amestecând constant pe măsură ce se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Se toarnă amestecul îngroșat peste fasolea verde și se adaugă smântâna, condimentul de casă și sarea. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SmântânăSmântână
CondimenteCondimente
SareSare
12
Se toarnă în vasul de copt și se presară cu amestecul de panko și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Coaceți până când caserola este fierbinte, aproximativ 10 minute, apoi fierbeți până când toppingul de pesmet este ușor rumenit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se amestecă împreună sarea, praful de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista