Caserola de dovlecei și dovlecei cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de dovlecei și dovlecei. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 680 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei, brânză cheddar, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză I.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați dovlecei galbeni, dovlecei și ceapă; aduceți înapoi la fierbere și gătiți legumele până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și transferați legumele într-un castron mare.
Se amestecă brânza Cheddar, amestecul de copt, untul, ouăle, zahărul și sarea cu legumele fierte folosind o lingură mare; se amestecă până când untul s-a topit și amestecul de copt s-a dizolvat. Îndoiți biscuiții zdrobiți în amestec până când lichidul a fost absorbit.
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru; se acoperă cu pesmet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este ușor rumenit și brânza este topită, 30 de minute.