Caserola de dovlecei și dovlecei cu brânză

Caserola de dovlecei și dovlecei cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de dovlecei și dovlecei. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 680 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei, brânză cheddar, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză I.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați dovlecei galbeni, dovlecei și ceapă; aduceți înapoi la fierbere și gătiți legumele până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
4
Scurgeți și transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă brânza Cheddar, amestecul de copt, untul, ouăle, zahărul și sarea cu legumele fierte folosind o lingură mare; se amestecă până când untul s-a topit și amestecul de copt s-a dizolvat. Îndoiți biscuiții zdrobiți în amestec până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
LegumeLegume
Pentru LegarePentru Legare
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
6
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru; se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este ușor rumenit și brânza este topită, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista