Caserola de dovlecei II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Zucchini Casserole II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă, amestec de umplutură de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 226 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola De Dovlecei, Caserola De Dovlecei, și Caserola De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, gătiți dovleceii în apă ușor sărată până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se pune într-un castron mare. Se amestecă supa condensată, smântâna, ceapa și morcovii.
Într-un castron mic, amestecați împreună umplutura și untul topit.
Întindeți jumătate din amestecul de umplutură în fundul vasului de caserolă, adăugați un strat de amestec de dovlecei și acoperiți cu amestecul de umplutură rămas.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul se rumeneste.