Caserola De Cartofi Piure
Caserola cu piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 247 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. 410 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, baie de ceapă, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Piure, Caserola Cu Piure De Cartofi" Totul", și Caserola De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 1/2 litru.
Amestecați laptele, crema de brânză, ceapa și ouăle.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați apa, margarina și sarea. Aduceți la fierbere și adăugați amestec instant de cartofi; se amestecă bine.
Se adaugă amestecul de brânză cremă, se amestecă bine și se toarnă în vasul pregătit.
Punctați blatul cu margarină și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute.