Caserola Cu Macaroane Cu Roșii

Caserola Cu Macaroane Cu Roșii
Caserola de macaroane cu roșii necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 493 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de fâșii de slănină, macaroane de cot, brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane Caserola, Macaroane Caserola, și Caserola Cu Macaroane De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 11-in uns. x 7-în. vas sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați macaroanele, roșiile și 3/4 cană de brânză; se amestecă bine. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 2 până la 2-1/2 minute; se amestecă. Acoperiți și încălziți cu 45 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
TomateTomate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se presară cu slănină și brânză rămasă. Cuptor cu microunde, neacoperit, timp de 20-40 de secunde mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista