Caserola Cu Broccoli

Caserola Cu Broccoli
Caserola de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de broccoli, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola Cu Broccoli, Caserola Cu Broccoli, și Caserola Cu Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Se sotează ceapa în margarină până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CeapăCeapă
3
Gatiti broccoli conform indicatiilor de pe ambalaj si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se amestecă împreună broccoli, supă, orez, ceapă, unt sau margarină și brânză. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
OrezOrez
SupăSupă
5
Așezați într-un vas rezistent la cuptor de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista