Caserola Cremoasă De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cremoasă de morcovi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză cheddar, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola Cremoasă De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță mare; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Transferați morcovii într-un 1-1 / 2-qt. vas de copt.
Într-un castron mic, combinați maioneza, ceapa, hreanul și lichidul de gătit rezervat; se întinde uniform peste morcovi.
Se presară cu brânză; deasupra cu pesmet.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 30 de minute.