Cartoful Copt Bistro
Cartoful copt Bistro durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 781 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, piper măcinat grosier, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 81%. Salată De Cartofi Bistro, Salată Franceză De Pui Și Cartofi Bistro, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 15 minute sau până se înmoaie, rotind o dată.
Presărați friptura cu piper. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 7-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Se lasă să stea 5 minute.
Așezați roșiile într-un wok sau coș la grătar. Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 2-4 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie. Păstrați cald.
Într-o cratiță mare, încălziți anghinarea și usturoiul la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați maioneză și 1/2 cană de brânză; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă spanacul și se încălzește.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați un "X" în fiecare cartof; pulpa de puf cu o furculiță. Feliați friptura în fâșii subțiri. Topiți cartofii cu friptură, sos de anghinare și roșii.
Se presară cu brânză rămasă.