Cartofi și ceapă festonate

Cartofi și ceapă festonate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii și ceapa festonate. O porție conține 278 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi și ceapă festonate, Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere, și Cartofi festonati cu Fontina, ceapa si salvie pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista