Cartofi și ceapă cu ierburi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Cartofii cu ierburi și ceapa ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de condimente, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui picant fript cu cartofi cu ierburi și ceapă perlată, Ceapa prăjită cu ierburi a lui Lan Pham, și Risotto cu ierburi cu pui și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 2-qt negreșit. vas de copt sigur pentru cuptorul cu microunde, stratificați jumătate din feliile de cartofi și ceapă.
Combinați condimentul Italian și piperul; presărați jumătate peste stratul de ceapă și cartofi.
Stropiți cu 1 lingură de margarină. Repetați straturile. Acoperiți cu folie de plastic ventilată. Cuptorul cu microunde la mare timp de 7-8 minute sau până când cartofii sunt fragede, întorcând vasul după 4 minute.