Cartofi roșii coapte cu șuncă
Cartofii roșii coapte cu brânză cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Dacă aveți cartofi, pătrunjel, oscar mayer biți slănină reale, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi roșii coapte cu șuncă, Brânză Bacon & Arpagic Cartofi Copți De Două Ori, și Cartofi De Bacon Cheesy.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă primele 3 ingrediente până se amestecă.
Adăugați la cartofi în castron mare; se amestecă ușor.
Lingura în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; capac.
Coaceți 55 min. sau până când cartofii sunt fragede, descoperirea după 40 min.