Cartofi prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, parmigiano-reggiano, cartofi yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel, Cartofi Prăjiți Cu Slănină Și Brânză, și Omletă rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in pozitia cea mai joasa.
Acoperiți generos cartofii cu apă rece într-o oală de 4 litri și adăugați 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, parțial acoperit, până când cartofii sunt doar fragezi când sunt străpunși cu un cuțit mic ascuțit, aproximativ 12 minute.
Scurgere. Se răcește cartofii să se încălzească, apoi se curăță și se taie în jumătate transversal.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând, până când este gătită, dar totuși flexibilă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând grăsime în tigaie.
Periați fundul unei tigaie de copt superficială de 15 pe 10 inci cu ulei și jumătate de grăsime de slănină rezervată.
Presărați cartofii cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați, tăiați părțile în jos, în tava de copt.
Coaceți până când partea inferioară se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F. întoarceți cartofii, apoi presărați brânză, slănină și usturoi și stropiți cu grăsimea de slănină rămasă (dacă grăsimea se congela, reîncălziți scurt la foc mediu).
Coaceți până când brânza este topită, aproximativ 15 minute.
* Cartofii pot fi fierți și curățați cu 1 zi înainte și răciți într-un recipient etanș.* Cartofii, fără brânză, slănină, usturoi și grăsime de slănină, pot fi coapte cu 6 ore înainte și păstrate, acoperite slab, la temperatura camerei. Întoarceți cartofii și continuați cu rețetă, coaceți puțin mai mult. Dacă coaceți în același timp cu umplutura, lăsați temperatura cuptorului la 425 F.