Cartofi Prăjiți

Cartofi Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți. Această rețetă servește 8. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Un amestec de aioli de tarhon, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți, și Cartofi Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 pe 15 inci, amestecați cartofii și uleiul. Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Prăjiți cartofii într-un cuptor de 400, scuturând ocazional tigaia, până când este fragedă când este străpunsă, 45 până la 50 de minute (35 până la 40 de minute în cuptorul cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Serviți cartofii fierbinți sau calzi cu aioli de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
AioliAioli
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista