Cartofi Prajiti Cu Mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu mămăligă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Mămăligă La Cuptor (Nu Cartofi Prăjiți), Cartofi Prajiti Cu Mamaliga, și Polenta Cu Ierburi"Fries".
Instrucțiuni
Aduceți 7 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare.
Combinați 4 căni de apă fierbinte și lapte într-un bol rezistent la căldură (vasul trebuie să încapă peste cratiță). Treceți treptat în polenta și 2 lingurițe de sare. Acoperiți vasul bine cu folie și așezați-l peste apa care fierbe; nu lăsați vasul să atingă apa. Gatiti pana la foarte gros, 20 de minute. Între timp, periați un vas de copt pătrat de 9 inci cu ulei de măsline.
Amestecați brânza și untul în mămăligă.
Se întinde în vasul pregătit și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. feliați polenta răcită în optsprezece bețe de 4 1/2 pe 1 inch și transferați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ungeți bețișoarele cu ulei de măsline și presărați sare.
Coaceți până la aur, 30 până la 35 de minute, întorcându-vă la jumătatea drumului.
Fotografie realizată de Con Poulos