Cartofi Piure De Două Ori Coapte
Cartofii piure de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți bucăți de slănină, unt, amestec de brânză cheddar-monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Cartofi Piure La Cuptor, Cartofi Piure La Cuptor, și Cartofi Piure La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Mash cartofi cu 1/4 cana unt până când untul este topit. Bateți smântâna și crema de brânză în amestecul de cartofi până se omogenizează; se amestecă în 2 căni brânză cheddar-Monterey Jack.
Întindeți amestecul de cartofi într-un vas de copt de 9x13 inci; presărați cu restul de 1 cană brânză cheddar-Monterey Jack, 2 linguri bucăți de unt și bucăți de slănină.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, brânza este topită, iar marginile sunt clare, 20 până la 25 de minute.