Cartofi Franțuzești Ușori Cu Ardei Iute Prăjiți
Cartofi franțuzești ușori cu ardei iute prăjiți este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Ușori, Cartofi ușori cu spanac și brânză de capră, și Cartofi Franțuzești Cu Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți partea tăiată poblano în jos pe o foaie de copt și fierbeți până când pielea este rumenită în pete, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se răcească 5 minute. Cojiți pielea de pe poblano sub apă curgătoare rece, apoi tocați-o în bucăți mici.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Se adauga cartofii, supa de pui, 1 1/2 lingurite sare, piper și după gust și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ușor, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Aranjați jumătate din amestecul de bulion de cartofi în vasul de copt pregătit într-un strat uniform.
Se presară cu jumătate din fiecare poblano prăjit și parmezan. Repetați cu amestecul rămas de bulion de cartofi, poblano și parmezan.
Coaceți până la bule și ușor aurii, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire. Subțiați niște cremă sau smântână cu apă și serviți alături pentru topping.