Cartofi franțuzești cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Cu Brânză Franțuzească, Brânză Cartofi Franțuzești, și Cartofi franțuzești cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți 2 linguri de unt; se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Într-un Uns 1-1/2-qt. vas de copt, aranjați jumătate din cartofi, ceapă și piper verde în straturi; acoperiți cu jumătate din sos. Repetați straturile.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Topiți untul rămas; combinați cu pesmet și presărați peste cartofi.
Coaceți, neacoperit, cu aproximativ 40 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Se presară cu brânză cheddar.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.