Cartofi Festonați I
Cartofi festonați s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 197 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, ceapă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi Festonati, Cartofi Festonați Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă mare.
Într-un bol mediu de amestecare combinați supa de brânză Cheddar, ceapa și piperul negru.
Feliați cartoful în felii de 1/4 inch. Aranjați un strat de cartofi feliați în fundul vasului. Puneți un strat de supă peste cartofi. Aranjați un alt strat de cartofi și apoi mai multă supă. Continuați stratificarea până când toate ingredientele au fost utilizate.
Presărați brânza Cheddar peste partea superioară a caserolei.
Coaceți până când brânza este spumoasă și cartofii sunt complet fierți; aproximativ 45 de minute.