Cartofi Festonati Cu Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Festonați cu piper. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, piper cayenne, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Cu Hrean Piperat, Cartofi Bravas piperați (pene roșii sau Yukon), și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați supa, laptele, sarea și cayenne; pus deoparte.
Așezați o treime din cartofi într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt; strat cu o treime din amestecul de unt, făină și supă. Repetați straturile de două ori.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 1 oră și 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.