Cartofi dulci prăjiți și ceapă cu rozmarin și parmezan
Cartofii dulci prăjiți și ceapa cu rozmarin și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.39 pe portie. Este adus la tine de Epicurious. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper măcinat grosier, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Dulci Prăjiți Și Ceapă Cu Rozmarin Și Parmezan, Cartofi dulci prăjiți cu rozmarin și ceapă, și Cartofi Parmezan Cu Rozmarin Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Setați 1 raft în centru și 1 raft în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 375 F. Liniați 2 foi mari de copt cu folie.
Așezați cartofii dulci pe 1 foaie; stropiți cu 6 linguri de ulei.
Se presară usturoi, 1 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper. Aruncați pentru a acoperi, apoi întindeți într-un singur strat.
Așezați ceapa pe a doua foaie de copt; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei și presărați cu restul de 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Aruncați pentru a acoperi, apoi întindeți într-un singur strat.
Așezați foaia cu cartofi pe raftul central și foaia cu ceapă pe raftul inferior în cuptor. Prăjiți până când cartofii sunt fragede și ceapa este fragedă și rumenită în jurul marginilor, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 30 de minute în total pentru cartofi și 35 de minute în total pentru ceapă. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei acoperită ușor cu folie. Reîncălziți neacoperit în cuptorul 375 F de aproximativ 10 minute.)
Combinați cartofii dulci și ceapa într-un castron puțin adânc.
Presărați parmezan și rozmarin și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper; servi.