Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci copți cu ierburi. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, piper, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi, Cartofi Cu Ierburi De Două Ori Coapte, și Herbed De Două Ori Cartofi Coapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Curățați cartofii până la 1 inch de capete.
Așezați un cartof pe blat și puneți mânerul unei linguri de lemn de-a lungul părții îndepărtate a acestuia. (Mânerul lingurii va opri cuțitul să nu se taie până la capăt prin cartof.)
Tăiați cartoful transversal la fiecare 1/4 inch, lăsând aproximativ o bază netăiată de 1/2 inch. Repetați cu cartofii rămași.
Introduceți 4 frunze de dafin la întâmplare între tăieturi.
Așezați cartofii într-un vas de copt și stropiți cu jumătate de unt. Acoperiți și coaceți aproximativ 45 de minute. Descoperă.
Se presară cu firimiturile de pâine și untul rămas și se coace, neacoperit, încă 10 minute sau până când firimiturile sunt aurii și cartofii sunt fragede.