Cartofi dulci de două ori coapte cu Marshmallows prăjite
Cartofi dulci de două ori coapte cu Marshmallows prăjite este un fără gluten garnitură. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor cu Marshmallows, Cartofi dulci de două ori coapte cu zahăr brun, nuci pecan și Marshmallows, și Mini tarte de cartofi dulci cu crustă de pecan Gingersnap și Marshmallows prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și puneți o foaie de folie în partea de jos. Frecați cartofii dulci cu uleiul și înțepați fiecare peste tot cu o furculiță de 5 sau 6 ori. Prăjiți cartofii direct pe grătarul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor.
Împărțiți fiecare cartof dulce pe lungime și răzuiți cu grijă carnea într-o cratiță mare.
Transferați 12 jumătăți de piele de cartof pe o foaie de copt (aruncați restul de 6 jumătăți de piele). Folosind un tel, zdrobiți și bateți cartofii dulci la foc moderat până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul, siropul de arțar și scorțișoara. Condimentați amestecul cu sare și cayenne, amestecând până când este neted și fierbinte.
Puneți cartofii dulci în cele 12 piei. Apăsați mini marshmallows pe piureul de cartofi dulci.
Coaceți cartofii în centrul cuptorului timp de 10 până la 15 minute, până se încălzesc. Porniți broilerul și fierbeți timp de aproximativ 1 minut, până când mini marshmallows sunt prăjite. Alternativ, rumeniți marshmallows folosind o lampă de bucătărie.
Serviți imediat cartofii coapte de două ori.