Cartofi dulci cu ciuperci și rozmarin
Cartofi dulci cu ciuperci și rozmarin este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție conține 391 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pui de lămâie de rozmarin cu cartofi și ciuperci, Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, și Mere prăjite cu rozmarin și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Înțepați cartofii de mai multe ori cu o furculiță, apoi cuptorul cu microunde la mare timp de 8-10 minute, rotind o dată, până se înmoaie. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, adăugați ciupercile și rozmarinul și gătiți la foc destul de mare, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și ușor colorate. Condimentează după gust.
Puneți cartofii la cuptor și prăjiți timp de 15 minute până când pielea începe să fie crocantă. Deschideți și lingurați peste ciuperci.
Se presară parmezan pentru a servi.