Cartofi Ducesa
Cartofii Ducesa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucșoară, sare, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Ducesa, Cartofi Ducesa, și Cartofi Ducesa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 1 oră sau până când sunt fragede.
Înjumătățiți cartofii pe lungime, răzuiți carnea într-un bol și apăsați-i printr-un ricer într-un bol mare. Cu un mixer electric bate în unt, 1 lingură la un moment dat, ouăle întregi, 1 la un moment dat, și jumătate și jumătate și bate amestecul până când este combinat bine și neted.
Adăugați 1/3 cană de parmezan.
Adăugați nucșoara, piperul și sarea, după gust, și transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf decorativ mare.
Se amestecă amestecul în 6 rozete pe o foaie de copt cu unt și se stropesc cu untul topit și brânza rămasă. (Rozetele pot fi răcite, acoperite liber, timp de câteva ore sau peste noapte).
Coaceți cartofii într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 10 până la 15 minute pentru cartofi la temperatura camerei sau timp de 25 până la 30 de minute pentru cartofii răciți sau până când sunt încălziți. Apoi, puneți foaia de copt sub un broiler preîncălzit la aproximativ 6 centimetri de căldură și fierbeți cartofii până când vârfurile sunt aurii.