Cartofi de două ori coapte cu slănină

Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartofii coapte de două ori cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de lapte, cartofi de copt, brânză cremă philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon și cartofi copți cu ouă, Bacon Cartofi Coapte De Două Ori, și Cartofi dulci de două ori coapte cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Prăjiți cartofii în mai multe locuri cu furculiță.
Coaceți 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Tăiați felie subțire din partea de sus a fiecărui cartof. Aruncați blaturile; scoateți centrele în castron mediu, lăsând cochilii groase de 1/8 inci. Bateți carnea de cartofi cu mixerul 1 min.
Adăugați lapte și cremă de brânză; bate până pufos. Lingură în coji de cartofi; top cu slănină.
Se pune într-un vas de copt superficial.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.