Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartofii coapte de două ori cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de lapte, cartofi de copt, brânză cremă philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon și cartofi copți cu ouă, Bacon Cartofi Coapte De Două Ori, și Cartofi dulci de două ori coapte cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți cartofii în mai multe locuri cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Coaceți 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tăiați felie subțire din partea de sus a fiecărui cartof. Aruncați blaturile; scoateți centrele în castron mediu, lăsând cochilii groase de 1/8 inci. Bateți carnea de cartofi cu mixerul 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați lapte și cremă de brânză; bate până pufos. Lingură în coji de cartofi; top cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cartofi
Coji De Paste
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită