Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 318 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu sodiu inferior, conserve de roșii, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi curry și dovlecei, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și Supă De Dovlecei Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie și sotati timp de 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați cartofi și următoarele 4 ingrediente (prin piper); saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă roșiile și bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
Cartofi
Bulion
5
Se amestecă laptele de cocos și mazărea; aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, 12 minute sau pana cand dovlecelul este fraged, amestecand ocazional.