Cartofi Curry

Cartofi Curry
Curry de cartofi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, coriandru măcinat, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Cartofi Mochai Curry / Urulaikizhangu Mochai Kara Curry, și curry de cartofi pentru masala dosa, cum se face umplutura de cartofi pentru dosa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Singing Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Un buchet de fructe foarte atractiv dă arome de mere, piersici și citrice, împreună cu un picant tipic Veltliner și o notă de piper alb. Palatul moale și suculent este susținut de aciditate fină. Cântă pe palat!
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista