Cartofi cu Avocado și somon afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu Avocado și somon afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 116 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon afumat și cartofi Fingerling, Cartofi Fingerling cu Mousse de somon, și Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați împreună primele 4 ingrediente.
Așezați cartofii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie ușor unsă cu jeleu.
Coaceți 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Între timp, scoateți pulpa de avocado într-un castron; mash cu o furculiță. Se amestecă mărarul și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă amestecul pe părțile tăiate ale cartofilor și se acoperă fiecare cu 1 felie de somon.