Carnea de porc la grătar a lui Faye

Carnea de porc la grătar a lui Faye
Carnea de porc la grătar trasă de Faye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 429 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Allrecipes are 131 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare condimentată, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Încercați Grătar De Porc Tras, Carne De Porc Trasă La Grătar, și Sandvișuri Cu Grătar De Porc Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați usturoiul, condimentați sarea, piperul și ardeiul cayenne după gust pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare CondimentatăSare Condimentată
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Puneți friptura într-un cuptor olandez mare și umpleți jumătate cu apă adăugați ceapă. Aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la foc mic și lăsați să gătească până când carnea cade de pe os. Acest lucru ar trebui să dureze cel puțin 3 până la 4 ore, în funcție de mărimea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Așezați friptura fierbinte într-un castron de servire și turnați sosul preferat de grătar. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviti!

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Opacul Zinfandel cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista