Carne Gyro cu sos Tzatziki
Carnea Gyro cu sos Tzatziki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 386 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 160 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de sare kosher, sare kosher, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne Gyro și sos Tzatziki, Carne Gyro cu sos Tzatziki, și Pâine de carne Gyro cu sos Tzatziki.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Procesați ceapa într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde și întoarceți-vă în centrul unui prosop de ceai. Adunați capetele prosopului și strângeți până când aproape tot sucul este îndepărtat. Aruncați sucul.
Întoarceți ceapa în robotul de bucătărie și adăugați mielul, usturoiul, maghiranul, rozmarinul, sarea și piperul și procesați până când este o pastă fină, aproximativ 1 minut. Opriți procesorul după cum este necesar pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Așezați amestecul într-o tigaie, asigurându-vă că apăsați pe părțile laterale ale tigaiei.
Așezați tigaia într-o baie de apă și coaceți timp de 60 până la 75 de minute sau până când amestecul ajunge la 165 până la 170 de grade F.
Scoateți din cuptor și scurgeți orice grăsime.
Așezați tigaia pe un suport de răcire și așezați o cărămidă învelită în folie de aluminiu direct pe suprafața cărnii și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute, până când temperatura internă ajunge la 175 de grade F. feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Formați amestecul de carne într-o formă de pâine și așezați deasupra a 2 bucăți suprapuse de folie de plastic care au cel puțin 18 inci lungime.
Rulați bine amestecul în folia de plastic, asigurându-vă că îndepărtați orice buzunare de aer. Odată ce carnea este rulată complet în folie, răsuciți capetele foliei de plastic până când suprafața foliei este strânsă. A se păstra la frigider cel puțin 2 ore sau până peste noapte, pentru a permite amestecului să se întărească.
Preîncălziți grătarul la mare.
Așezați carnea pe frigarui de rotisor.
Așezați o bucată de folie de aluminiu dublă groasă împăturită într-o tavă direct sub carne pentru a prinde orice picături. Gatiti la mare timp de 15 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți încă 20 până la 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii ajunge la 165 de grade F. opriți focul și lăsați să continue să se rotească încă 10 până la 15 minute sau până când temperatura internă ajunge la 175 de grade. Feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Așezați iaurtul într-un prosop de ceai, adunați marginile, suspendați peste un castron și scurgeți timp de 2 ore la frigider.
Așezați castravetele tocat într-un prosop de ceai și strângeți pentru a îndepărta lichidul; aruncați lichidul. Într-un castron mediu de amestecare, combinați iaurtul scurs, castravetele, sarea, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul și menta.
Serviți ca sos pentru giroscoape. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la o săptămână.