Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Nevoie de un fel principal fără gluten? Carnea de vită și varza ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru 5,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cartofi noi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea de vită într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți bine sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare, cu un capac etanș; adăugați apa, frunzele de dafin, boabele de piper, ienibaharul și cuișoarele. Aduceți la fierbere, neacoperit și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Acoperiți și transferați tigaia la cuptor și fierbeți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 3 ore și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați carnea de vită pe o tăietură și acoperiți bine cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Adăugați varza și cartofii în lichidul de gătit și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6
Folosind o lingură cu fante, transferați varza într-un platou mare. Feliați carnea de vită peste bobul cărnii în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Așezați feliile peste varză și înconjurați-o cu cartofii. Puneți o parte din lichidul de gătit fierbinte peste carnea de vită și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se servește imediat cu sosul de muștar sau hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9
Pentru hash: într-un castron mare, așezați 1 cană de cartofi și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați restul de 1 cană de cartofi, carne de vită, lichid de gătit, ceapă, usturoi, muștar, cimbru și nucșoară. Condimentează generos cu piper și amestecă bine. A se păstra la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Scoateți amestecul de hash din frigider și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
12
Încălziți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când spumarea dispare, adăugați amestecul de hash și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă, apăsați amestecul în jos într-un tort rotund de dimensiunea tigaiei. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 4 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, mișcând tigaia ocazional, până când partea inferioară este rumenită și crustă, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
13
Pentru a răsturna hash-ul, setați o farfurie de dimensiunea tigaiei deasupra tigaiei. Inversați tigaia astfel încât hash-ul să cadă pe farfurie ca un tort intact. Inversați hash-ul pe o altă farfurie, gătită în sus. Puneți tigaia la foc, ridicați-o la mediu-mare și încălziți restul de 1 lingură de unt. Când spumarea dispare, glisați hash-ul în tigaia gătită în sus. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți, agitând ocazional tigaia, până când partea inferioară este rumenită și crocantă, încă aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte acoperit cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Pentru ouă: în timp ce hash-ul de carne de vită se gătește, combinați apa, oțetul și sarea într-o tigaie mare și aduceți la foc mic. Spargeți ouăle în cupe separate. Glisați cu grijă ouăle în tigaie și gătiți, întorcându-se ocazional cu o lingură, până când sunt ferme, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle și transferați-le pe prosopul de bucătărie. Tamponați ușor ouăle cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(Keebler)(Keebler)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Împărțiți hash-ul între farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
16
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, smântâna, hreanul, coaja și 2 lingurițe de sare. Condimentează generos cu piper după gust. Dați la frigider sosul de hrean cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
HreanHrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2(poate fi sau trece)boabe de piper negruboabe de piper negru596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilichid de gătit din carne de vită sau bulion de puilichid de gătit din carne de vită sau bulion de pui4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriresturi tăiate cubulețe de carne de vită gătităresturi tăiate cubulețe de carne de vită gătită1kgpiept de vită corned (nefiert), în saramurăpiept de vită corned (nefiert), în saramură0(poate fi sau trece)cimbru uscatcimbru uscat8mariouă proaspete mariouă proaspete mari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate1cuișoareusturoi, piure cu o furculițăusturoi, piure cu o furculiță907Nuci de orice fel (tocate)1/2 varză verde cu cap mare (aproximativ, tăiată în 8 pene groase1/2 varză verde cu cap mare (aproximativ, tăiată în 8 pene groase596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihrean ras (cu lichid)hrean ras (cu lichid)1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1(poate fi sau trece)coaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire567Nuci de orice fel (tocate)cartofi noi mici (aproximativ, înjumătățițicartofi noi mici (aproximativ, înjumătățiți4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi noi roșii fierți aproximativ tocați, de preferință resturi de carne de vită și varzăcartofi noi roșii fierți aproximativ tocați, de preferință resturi de carne de vită și varză1pinchVârf de nucșoarăVârf de nucșoară1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt nesăratunt nesărat9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă receapă rece4Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet alb distilatoțet alb distilat4boabe întregi de ienibaharboabe întregi de ienibahar1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar de cereale integralemuștar de cereale integrale11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa medie galbena, rasaceapa medie galbena, rasa
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista