Nevoie de un fel principal fără gluten? Carnea de vită și varza ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru 5,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cartofi noi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea de vită într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți bine sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare, cu un capac etanș; adăugați apa, frunzele de dafin, boabele de piper, ienibaharul și cuișoarele. Aduceți la fierbere, neacoperit și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Acoperiți și transferați tigaia la cuptor și fierbeți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 3 ore și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați carnea de vită pe o tăietură și acoperiți bine cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Adăugați varza și cartofii în lichidul de gătit și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 Ananas
6
Folosind o lingură cu fante, transferați varza într-un platou mare. Feliați carnea de vită peste bobul cărnii în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
La 1 Ananas
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Așezați feliile peste varză și înconjurați-o cu cartofii. Puneți o parte din lichidul de gătit fierbinte peste carnea de vită și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 Ananas
8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Se servește imediat cu sosul de muștar sau hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9
Pentru hash: într-un castron mare, așezați 1 cană de cartofi și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați restul de 1 cană de cartofi, carne de vită, lichid de gătit, ceapă, usturoi, muștar, cimbru și nucșoară. Condimentează generos cu piper și amestecă bine. A se păstra la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Scoateți amestecul de hash din frigider și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
12
Încălziți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când spumarea dispare, adăugați amestecul de hash și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă, apăsați amestecul în jos într-un tort rotund de dimensiunea tigaiei. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 4 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, mișcând tigaia ocazional, până când partea inferioară este rumenită și crustă, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
13
Pentru a răsturna hash-ul, setați o farfurie de dimensiunea tigaiei deasupra tigaiei. Inversați tigaia astfel încât hash-ul să cadă pe farfurie ca un tort intact. Inversați hash-ul pe o altă farfurie, gătită în sus. Puneți tigaia la foc, ridicați-o la mediu-mare și încălziți restul de 1 lingură de unt. Când spumarea dispare, glisați hash-ul în tigaia gătită în sus. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți, agitând ocazional tigaia, până când partea inferioară este rumenită și crocantă, încă aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte acoperit cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Pentru ouă: în timp ce hash-ul de carne de vită se gătește, combinați apa, oțetul și sarea într-o tigaie mare și aduceți la foc mic. Spargeți ouăle în cupe separate. Glisați cu grijă ouăle în tigaie și gătiți, întorcându-se ocazional cu o lingură, până când sunt ferme, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle și transferați-le pe prosopul de bucătărie. Tamponați ușor ouăle cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(Keebler)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Împărțiți hash-ul între farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
16
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, smântâna, hreanul, coaja și 2 lingurițe de sare. Condimentează generos cu piper după gust. Dați la frigider sosul de hrean cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Hrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)